Rezervirajte

Svadbena slavlja i vjenčanja

Medvednica je idealna lokacija jer je u sva godišnja doba priroda prekrasna i nudi mirno utočište od gradske gužve na samo 20-ak minuta vožnje od centra grada.
Kapelica Majke Božje Sljemenske - Kraljice Hrvata župna je crkva jedinstvene Turističke župe koja nema stalnih župljana i kako se nalazi na 1001 metru nadmorske visine najviša je župna crkva u Hrvatskoj.
Izgrađena je od drveta i autohtonog sljemenskog kamena, a iznutra je drvenog stropa od slavonske hrastovine, oltara od bijelog bračkog kamena i ukrašena djelima s hrvatskim motivima vrsnih umjetnika.

Restorani TA Snježna kraljica i Hotela Tomislavov dom kvalitetnom gastronomskom ponudom autohtonih hrvatskih jela, ručno rađenim domaćim slasticama, udobnim ambijentom i profesionalnom uslugom jamče intimnu atmosferu i ugodno druženje gostiju svadbenih svečanosti i vjenčanja.
Mladencima TA Snježna kraljica poklanja noćenje u 1/2+2 apartmanu, a Hotel Tomislavov dom noćenje u comfort sobi prve bračne noći. Ostalim gostima svadbe odobravamo poseban popust na smještaj.

Ponuda jela bazira se na tradiciji regionalne kuhinje sjeverozapadne hrvatske i obiluje gastro delicijama zagrebačkog i zagorskog kraja koje su sastavni dijelovi nekih od predloženih svadbenih jelovnika koji su podložni promjenama u skladu s Vašim željama.
U nastavku se nalaze svadbeni jelovnici oba objekta te dodatne informacije i ponuda pića.
Tomislavov dom - svadbeni jelovnici
Snježna kraljica - svadbeni jelovnici 


Ovdje ćete naći ponudu pića za Tomislavac i Snježnu kraljicu, a informacije o povoljnijem smještaju za svadbene goste u hotelu i u apartmanima Snježne kraljice raspitajte se na niže navedenim kontaktima.. 


Za detaljnije upite obratite nam se s povjerenjem!

Informacije i rezervacije svadbenih svečanosti
 

Turistički apartmani Snježna kraljica
Sljeme 4, Stubičke toplice
Tel: +385 1 4604 555 
e-mail: snjezna.kraljica@zgh.hr

Ivana Golomejić, šef restorana Snježna kraljica
e-mail: Ivana.Golomejic@zgh.hr

Radno vrijeme recepcije i restorana

ponedjeljak-nedjelja i blagdan 07.00 - 22.00
Hotel Tomislavov dom
Sljemenska cesta 24, Zagreb
Tel: +385 1 4560 400 
e-mail:  tomislavov.dom@zgh.hr

Radno vrijeme restorana

ponedjeljak-nedjelja i blagdan 07.30 - 22.30

Recepcija 0 - 24
close-icon