Zagrebački Holding English
Mapa webaKontakti


Obiteljske svečanosti u hotelima Tomislavov dom i Snježna kraljica

Proljeće je vrijeme obiteljskih svečanosti. Nudimo Vam mogućnost organizacije Vaše obiteljske svečanosti u jednom od naša dva hotela, hotel Tomislavov dom i TA Snježna kraljica. Oba hotela nude izvrsnu domaću hranu i uslugu a i ponešto različitosti.

Hotel Tomislavov dom

U našem hotelu u mogućnosti smo ponuditi Vam organizaciju Vaše svečanosti u našem restoranu Tomislav koji može primiti do 120 osoba ili u našem Vip salonu koji je za 50 osoba. Oba restorana imaju prekrasan pogled na prirodu.

U slučaju lijepog vremena proslavu možemo organizirati i na velikoj terasi restorana Tomislav koja je okružena zelenilom.

Dok se odrasli zabavljaju u restoranu djeca se mogu zabaviti na našem bazenu, maloj igraonici ili na livadi koja se nalazi iza hotela.

U nastavku Vam donosimo prijedloge nekoliko meni-a koji se mogu kombinirati a svakako možete i Vi predložiti ono što želite. Cijene menu-a kreću se već od 120,00 kn po osobi.

Preuzmite prijedloge meni-a na link-u

Za sve informacije i rezervacije molimo kontaktirajte nas na:

Hotel Tomislavov dom
tel. 01 4560 400
email. tomislavov.dom@zgh.hr


TA Snježna kraljica

U našoj Snježnoj kraljici nudimo mogućnost organizacije Vaše svečanosti do maksimalno 60 osoba. Uz restoran tu je i terasa koja dodatno može ugostiti još 30tak osoba.

Za dodatnu zabavu tu je naše dječje igralište kao i zabava na livadi koja se nalazi odmah u blizini.

U nastavku donosimo prijedloge meni-a koje svakako možete prilagoditi svojim željama. Cijene se kreću već od 120,00 kn po osobi.

Preuzmite prijedloge meni-a na link-u

Za sve informacije i rezervacije molimo kontaktirajte nas na:

TA Snježna kraljica
tel. 01 4604 555
email. snjezna.kraljica@zgh.hr