Zagrebački Holding English
Mapa webaKontakti


Atlas otvorio skijašku sezonu na Sljemenu

Iako se nekima skijaška sezona čini daleka, pravi zimski ugođaj 22 rujna je zavladao na Sljemenu, koje je po prvi puta predstavljeno i u ponudi Atlasovog novog kataloga.
 
Pod voditeljskom palicom Renate Sopek, u prostoru Turističkih apartmana Snježna kraljica predstavnicima medija, prodajnim partnerima i VIP klijentima najavljena je
nova zimska sezona, koja će, sudeći po trendovima, biti i više no uspješna. Za niz aranžmana još uvijek su na snazi first minute popusti, što daje dodatan razlog za što brži odabir skijaškog odmora.
 
Događanju su se sa zadovoljstvom priključili poznati skijaši Natko Zrnčić-Dim i Filip Zubčić koji su se prisjetili svojih skijaških početaka i uloge Sljemena u njihovim skijaškim postignućima,
dok je gospodin Luka Benko,
direktor pravnih poslova u TZGZ, pomogao u izvlačenju vrijednih nagrada za sudionike.

„Na Sleme, na Sleme, na Sleme, noga već sama beži...“ Atlasov ski tim svakog četvrtka u veljači i ožujku čeka klijente na Sljemenu – kako bi unaprijedili skijašku tehniku i dobro se zabavili.

Rezervirajte svoj smještaj u turističkim apartmanima Snježna kraljica ili hotelu Tomislavov dom putem Atlasa ili nam se obratite direktno.

Hvala Vam na povjerenju i vidimo se sa prvim pahuljama!