Rezervirajte

Team building

Rado dolazite na Medvednicu odraditi sastanak u našim hotelima ili na ručak ili možda samo na savijaču?
Ovoga puta povedite svoje djelatnike te kroz team building aktivnosti ojačajte svoj tim, zbližite se sa kolegama, nasmijte se,...
Ponuda je dostupna u oba naša hotela - Tomislavov dom i Snježna kraljica.

Donosimo vam nekoliko prijedloga za dobru zabavu, a imamo ih još puno.

U jednom kadru - filmski festival
Zanimljiva i dinamična team building aktivnost; zadatak je jednostavan – uz pomoć kamere, u jednom kadru snimiti film koji će trajati točno minutu. Sami odlučujete gdje ćete ga i kako snimiti slijedeći popis zadataka koje treba sadržavati. Naučite lokalne riječi, uvježbajte zabavne elemente, surađujte sa slučajnim prolaznicima i riješite ovaj izazov u zadanom roku. Pokažite svoju kreativnost i dobro se zabavite! Vaši filmovi bit će prikazani na velikom ekranu tijekom ručka ili večere. Ton, kamera, akcija!  
 
Potraga za blagom
Na uzbudljivom putu do blaga očekuje vas niz zanimljivih tragova: priče, legende, predmeti i zagonetne karte. Ova aktivnost je zabavna te sadrži sve elemente vrhunskog team buildinga – rješavanje problema, komunikaciju, suradnju unutar tima, inovativno razmišljanje i  prilagođavanje promjenama. Zaista ne postoji bolji način na koji možete saznati više o odabranoj regiji, znamenitostima i doživjeti sve njihove čari.
 
Snimanje glazbenog spota
Ne morate biti Abba, Hladno Pivo ili Coldplay da biste snimili spot. Dovoljno je odlučiti se za pjesmu, dogovoriti scenarij s kolegama te odabrati modne i glazbene dodatke iz naše garderobe. Na vama je da prenesete emociju, a tehničku stranu (specijalne efekte, kvalitetu zvuka i slike) prepustite nama. Istog dana uživat ćete u projekciji spota te konačno saznati tko od kolega zaslužuje Porina.
 
Snimanje kratkog filma

Ne morate završiti Akademiju dramske umjetnosti niti raditi u marketinškoj agenciji da biste snimili reklamu, kratki film ili skeč. Napišite scenarij i zauzmite jednu od uloga ispred ili iza kamere. Na večernjoj premijeri vidjet ćete svoje uratke i procijeniti slijedi li im nominacija za Zlatnog lava ili Zlatnu malinu. Ton, kamera, akcija!
 
Timsko slikanje - likovna kolonija
Prema zadanom predlošku svaki tim stvara jedan dio velike slike. Koliko ste nadareni u prenošenju kontura i motiva, miješanju boja i baratanju kistom saznat ćete kada se „kockice“ spoje i usporede s originalnim remek–djelom. Ta divovska slika izvrsno će krasiti zid vaše sobe za sastanke.
 
Kreativna radionica izrade automobila
Pomoću ljepila, užadi, sprejeva, škara i čekića pretvorite kartone, daske, bambusove štapove, stiropor, vijke i ostale materijale u originalno vozilo. Budući da je svaka dobra ideja zlata vrijedna, pomno razmislite prije nego se bacite na posao. Upregnite svoju kreativnost i snalažljivost jer vaše remek-djelo neće biti samo ukrasno; nakon izrade slijede tehnički pregled i naravno… utrka!
 
Recycle upcycle izrada skulptura
Udahnite novi život i sjaj u stare predmete! Tijekom aktivnosti možete starim predmetima dati novu svrhu ili napraviti modernu skulpturu. Svaki tim ima na raspolaganju različite vrste materijala i odbačenih predmeta, a isplati se provjeriti s čime barataju drugi timovi jer se možete mijenjati i trampiti do mile volje. Svi neiskorišteni materijali će se reciklirati i zbrinuti na odgovarajući način.
 
Timski zadaci
Savršena team building aktivnost uključuje različite zadatke koji se mogu riješiti isključivo timskim radom. Odgonetnite, riješite, povežite, zaključite... Ovisno o grupi, zadaci mogu zahtijevati manju ili veću fizičku spremnost, a svaki će zahtijevati drugačiji pristup. Dobra komunikacija i suradnja ključni su faktor za uspješno izvođenje ove aktivnosti.

Za dobru zabavu i timsko zbližavanje kontaktirajte nas putem e-mail-a.

 
 
close-icon