Rezervirajte

Autohtona kuhinja u Snježnoj kraljici

U bajkovitom šumskom okruženju na samom vrhu Medvednice, u sklopu istoimene kuće smjestio se naš restoran „Snježna kraljica“. Restoran je kapaciteta 60 sjedećih mjesta s terasom na kojoj možemo smjestiti 40 gostiju. Cijeli restoran je ostakljen i omogućava uživanje u prirodi u svako godišnje doba. U zimskom periodu uz vatricu iz kamina uživajte u idiličnom snježnom pokrivaču, a za vrijeme sunčanih dana potražite osvježenje u zelenoj oazi mira.
Dobar zalogaj neizostavan je za pravi ugođaj svakog odmora. Zahvaljujući delicijama majstora domaće kuhinje: štrukle, purica s mlincima, buncek sa kiselim zeljem i restanim krumpirom, Sljemenska gibanica, savijače od višnja i jabuka te ostalim božanstvenim okusima, nema sumnje da ćete se poželjeti vratiti. 
Zagrebačko-zagorska jela, kojima se naš restoran ponosi, spravljena su na domaći način, a to nam potvrđuje i oznaka „Hrvatska autohtona kuhinja“. Domaće specijalitete možete osim u našoj svakodnevnoj „a la carte“ ponudi isprobati nedjeljom i praznikom poslužene na švedskom stolu.

Iznimno topla i pristupačna atmosfera oplemenjuje svaki kutak našeg restorana pa ćete imati dojam kao da ste kod kuće. Ukoliko planirate obiteljska druženja kao što su krstitke, Prva pričest, Krizma, rođendani i sl. slobodno nam se obratite jer smo za vas pripremili posebnu ponudu raznih meni-a. Svaki od predloženih meni-a moguće je prilagoditi vašim željama.

Za sve informacije i dodatna pitanja, stojimo na raspolaganju.
Možete nas kontaktirati  putem e-maila na slijedećem linku ili putem telefona na broj +385 1 4604 555.
close-icon