Rezervirajte

Aktualnosti

Jesensko opuštanje u TA Snježna kraljica

Prirodne ljepote Parka prirode Medvednica mame svojim čarima tijekom čitave godine, no izuzetnu raskoš boja pokazuju u jesenjskom razdolju kada se šetnje planinarskim stazama pretvaraju u uzbudljive potrage za gljivama i kestenima.

Čaroliju jeseni u  TA Snježna kraljica u potpunosti možete iskusiti udobnim smještajem u jednom od apartmana, opuštanjem u masažnom bazenu i finskoj sauni i bogatom gastonomskom ponudom našeg restorana.


Svaki apartman ima spavaću sobu s ležajem za dvije osobe, dnevni boravak s prostorom za sjedenje, druženje ili gledanje TV-a, kompletno opremljenu kuhinju, kupaonicu s kadom i toaletom, te još jedan zasebni toalet, kao i balkon s pogledom i mirisom na višestoljetne krošnje Zagrebačke gore.Ponuda našeg restorana bazira se na specifičnim zagrebačkim i zagorskim jelima koja uz kvalitetan izbor pića i profesionalnu uslugu pretvaraju boravak na Sljemenu u osobitu gastro-avanturu.

Tijekom boravka vrijeme možete ispuniti pješačenjem i razgledanjem mnogobrojnih znamenitosti ili opuštanjem u masažnoj kadi i sauni.

 
Cijena usluge  po osobi/noćenju na bazi polupansiona
(doručak + ručak ili večera po izboru)
Broj osoba
u apartmanu tipa 1/2+2
437,50 kn 1
273,00 kn 2
260,40 kn 3
215,60 kn 4
 

 *Turistička pristojba (12,00 kn po osobi/noćenju) kao i hotelsko osiguranje (1,00 kn po osobi/noćenju) dodatno se naplaćuju 
**Korištenje saune i hidromasažne kade  je uključeno u cijenu ove jesenske ponude vikend aranžmana, ali se, na žalost, zbog epidemiološke situacije ne mogu koristiti wellness usluge.


Informacije i rezervacije na 01/4604 555 ili snjezna kraljica@zgh.hr
Radno vrijeme:
ponedjeljak-četvrtak 07.00-19.00
petak-nedjelja 07.00-22.30 


     

close-icon