Rezervirajte

Aktualnosti

III. Zimska škola kineskog jezika

Konfucijev institut Sveučilišta u Zagrebu organizira Zimsku školu kineskog jezika od 27. prosinca do 29. prosinca 2017. godine u hotelu Tomislavov dom na Sljemenu.
Program se sastoji od cjelodnevnih jezičnih, kulturnih i likovnih radionica namijenjenih djeci od 10 do 14 godina, a vodit će ih profesori kineskog jezika i djelatnici Konfucijeva instituta.
Sudjelovanje na Zimskoj školi kineskog jezika je BESPLATNO.

Program Zimske škole

Zimska škola kineskog jezika trajat će od 27. do 29. prosinca 2017. godine i održavat će se u hotelu Tomislavov dom na Sljemenu. Prijevoz polaznika škole do hotela Tomislavov dom je osiguran i plaćen od strane Konfucijeva instituta Sveučilišta u Zagrebu. Mjesto polaska je Studentski centar Sveučilišta u Zagrebu (Savska cesta 25), a vrijeme polaska je 27. prosinca 2017. u 9:00h.
Program zimske škole sastoji se od cjelodnevnih radionica pod stručnim vodstvom profesora i djelatnika Konfucijeva instituta. Ukupno 45 djece biti će podijeljeno u dvije grupe za jezične i likovne radionice, a imat će zajednička druženja tijekom predavanja iz kineske kulture i gledanja kineskih crtanih filmova. Slobodno vrijeme polaznici će moći provesti u zajedničkim prostorijama za druženje ili, sukladno vremenskim prilikama, u šetnji oko hotela Tomislavov dom, te cijelo vrijeme u pratnji djelatnika Konfucijeva instituta Sveučilišta u Zagrebu.
Sudjelovanje na Zimskoj školi je u potpunosti besplatno.

Roditelji i djeco pročitajte potrebne informacije na linku...za roditelje...za djecu.....

Na slijedećem linku pogledajte Program zimske škole.

Voditelji:
Ni Yuling (Lynn)
He Yanan (Robin)
Andrea Pleša
Franjo Marinić
 
Marko Miholić                                            
Dodatni voditelj
 
Gostujući voditelji:
Zvonko Bednjanec
Jani Somrak

 
Prijava i kontakti

Ukoliko želite prijaviti svoje dijete na Zimsku školu kineskog jezika, to možete učiniti pozivom na telefonski broj 099/ 4922 785 (voditeljica programa: Andrea Pleša) ili slanjem na e-mail: info@ki.unizg.hr
Broj mjesta je ograničen (45 mjesta) te se prijave zaprimaju do 20. prosinca 2017. ili do popunjavanja mjesta. Nakon popunjavanja mjesta, biti će održan sastanak roditelja i voditelja programa u prostorijama Konfucijeva instituta Sveučilišta u Zagrebu (Savska cesta 25).
Ukoliko prijavljujete svoje dijete putem e-maila, molimo Vas da u naslovu maila stavite ''Zimska škola kineskog jezika'', a u tekstu maila navedete: ime i prezime djeteta, dob i razred i Vaš kontakt (e-mail i broj mobitela).
Za sva pitanja i dodatne informacije slobodno se obratite:
Andrea Pleša
e-mail: aplesa@ki.unizg.hr
Telefon: +385 99 4922 785
 
Konfucijev institut Sveučilišta u Zagrebu
e-mail: info@ki.unizg.hr
Telefon: +385 1 4843 601

 
close-icon