Zagrebački Holding English
Mapa webaKontakti


Do boljeg zdravlja u hotelu Tomislavov dom od 06. do 14.10. - XII. grupa - prijavite se!

04. rujna 2017. - Program vježbi prilagođen svakom polazniku, pomno izbalansirana dijetalna prehrana, edukacijske radionice te stručni savjeti i podrška vrhunskih liječnika kratak je opis zdravstvenog programa "Edukacijom do zdravlja i kvalitetnijeg života, pokrenite se na Sljemenu u ritmu zdravih koraka", koji se po dvanaesti put održava na Medvednici, ovaj put u terminu od 06. do 14.10.2017. u hotelu Tomislavov dom. 

Program je namijenjen svima koji se bore s pretilošću i odlučili su trajno promijeniti prehrambene navike te živjeti zdravije. Organizira ga Udruga za prevenciju prekomjerne težine, u suradnji s hotelom Tomislavov dom i pod pokroviteljstvom Gradskog ureda za zdravstvo Grada Zagreba.

Na Sljemenu se održava deseti put, a od brojnih aktivnosti koje očekuju polaznike programa, izdvajamo:
  • vježbanje pod nadzorom kineziologa
  • radionice kuhanja i zdrave prehrane
  • motivacijske i psihološke radionice
  • savjete nutricioniste, estetskog kirurga i fizioterapeuta
  • predavanja vrhunskih stručnjaka za debljinu i kronične nezarazne bolesti
  • i još mnogo zanimljivih i korisnih sadržaja.
Obavezna je provjera zdravstvenog statusa prvog i zadnjeg dana programa, što uključuje mjerenje krvnog tlaka, kolesterola i glukoze u krvi te vaganje uz analizu sastava tijela, a po završetku programa zdravstveno stanje polaznika prati se još godinu dana.

Zdravstveni program je besplatan za sve koji dođu u hotel Tomislavov dom i prijave se za sudjelovanje u programu, plaća se samo hotelski smještaj i prehrana (7 obroka dnevno).

Cijena po osobi i danu je 285,50 kuna za boravak u dvokrevetnoj sobi standard ili 293,75 kn u dvokrevetnoj sobi comfort odnosno 335,00 kuna po osobi i danu u jednokrevetnoj sobi. Plaćanje je moguće i na više obroka.
 
Smještaj i prehrana u hotelu nisu obavezni. Možete se prijaviti i samo za prehranu, bez noćenja. Cijena dnevnog jelovnika je 120,00 kuna.

No želite li zaista promijeniti svoje prehrambene navike i poboljšati svoje zdravlje, preporučujemo boravak u hotelu tijekom trajanja cijelog programa.

Osim što ste 24 sata dnevno posvećeni sebi i svom zdravlju, plaćeni smještaj u hotelu omogućuje vam i korištenje bazena, dvorane za fitnes te potporu nutricionista, psihologa i ostalih stručnjaka koji brinu o vašem zdravlju.

Kako je vježbala peta grupa održana od 27. ožujka do 4. travnja 2015. godine, pogledajte u prilogu Dobro jutro Hrvatska.

Prijaviti se možete izravno putem web obrasca ili pozivom na broj 01/4560-400.

Sve zdravstvene programe koji su besplatni, koordiniraju Gradski ured za zdravstvo i Udruga za prevenciju prekomjerne težine.

Program je u skladu s planom Ministarstva zdravlja RH za prevenciju kroničnih nezaraznih bolesti i smanjenje prekomjerne tjelesne težine.