Zagrebački Holding English
Mapa webaKontakti


AK Snježna kraljica dobila priznanje u projektu ''Zagorje ti moje blago'

29. studenoga 2011. - U kleti Kozjak u Svetom Križu Začretju 04. studenog 2011. godine održana je  svečanost dodjele priznanja u projektu „Zagorje ti moje blago“ za 2010. i 2011. godinu. 

U kategoriji poslovnih subjekata za 2010. godinu u kojima se ocjenjuju ugostiteljski objekti i terase, hoteli, škole, vrtići, kapele i ostali javne površine, zapaženo priznanje u kategoriji hotela pripalo je i Apartmanskoj kući „Snježna kraljica“.

Projekt kulture življenja Turističke zajednice Krapinsko-zagorske županije i Radija „Kaj“ „Zagorje ti moje blago“ provodi se s ciljem očuvanja, zaštite i obnove izvornih tradicijskih vrijednosti Hrvatskog zagorja, izgradnje primjerenog i odgovornog odnosa prema kulturnoj i prirodnoj baštini, prostoru i njegovim osobnostima.

Poruka projekta „Zagorje ti moje blago“: posadimo cvijet, uresnimo grm, posadimo stablo lipe, stare sorte voća, obnovimo zdenac i trnac, obnovimo tradicijske vrtove i drage nam stare hiže i kleti, uređujmo okoliše, okućnice i vrtove, pletimo zagorske plotove, sadimo zelene živice...


Više informacija o projektu ''Zagorje ti moje blago''


Više informacija o apartmanskoj kući Snježna kraljica