Zagrebački Holding English
Mapa webaKontakti


Hotel Tomislavov dom i ove godine na Noći muzeja 27.01.2017.

Tradicionalno hotel Tomislavov dom i ove godine nastupa na manifestaciji Noć muzeja u sklopu programa Zagrebačkog holdinga pod nazivom "Stari Zagreb od vugla do vugla".
Manifestacija se održava u paviljonu 7 i 7a Zagrebačkog velesajma 27.01.2017. godine u terminu od 18 do 01 sat iza ponoći.

Ove godine spajamo nerazdvojivo: park prirode Medvednica - skijalište Sljeme - hotel Tomislavov dom i nastupamo kao cjelina.
Na našem prostoru moći će se kušati domaća kuhinja sljemenski gulaš, sarma i domaće savijače dok ćemo u isto vrijeme kroz izložbu prezentirati najljepše fotografije Skijališta i Medvednice.
Park prirode Medvednica prezentirati će aktivnosti i suvenire iz Parka a isto tako organizirati ćemo igre za djecu u 20, 21 i 22 sata.

Biti će tu još poneko iznenađenje!

Do naše izložbe vozit će izvanredna autobusna linija Trg Mažuranića – Muzej suvremene umjetnosti – Zagrebački velesajam, koja će kretati s Mažuranca svaki puni sat,počevši od 18 pa do 24 sata. Autobusi će sa Zagrebačkog velesajma kretati u razmaku od sat vremena s prvim polaskom u 18:30 sati te zadnjim polaskom u 0:30 sati.

Također je za posjetitelje osigurano besplatno parkiranje od 17 sati na parkiralištu Avenija Dubrovnik 15 (južna strana Zagrebačkog velesajma).

Pozivamo sve, a osobito se nadamo i veselimo djeci, da nas posjete u Noći muzeja na Zagrebačkom velesajmu u paviljonima 7 i 7A od 18 do 1 sat iza ponoći.
 
Ulaz je slobodan!
Radujemo se Vašem dolasku!

Više o postavu Zagrebačkog holdinga možete pronaći ovdje.