Zagrebački Holding English
Mapa webaKontakti


Radionica "Anti-stres kamp" na Sljemenu - 18. - 23.10.2016. - prijavite se!

PROMJENA
udruga za promicanje zdravlja i zdravog načina života organizira treći
INTENZIVNI ANTISTRES KAMP ZA LIJEČNIKE
drugi put na Medvednici / Zagreb
MEDITATION RETREAT
Tomislavov dom 18.10 – 23.10. 2016. godine


Zbog brojnih upita svih naših gostiju, ove godine Anti stres kamp je otvoren za sve zainteresirane.
Anti-stres kamp Sljeme

CILJ: Naučiti nove obrasce ponašanja koji će doprinijeti relaksaciji i
uspostavljanju prirodnog i nesmetanog kolanja energije u tijelu. Usvojiti tehnike i vještine za jačanje prirodnih obrambenih mehanizama svog tijela, očuvanja zdravlja i spriječavanja bolesti

Koristimo metode Specijalizirane kineziologije “Three in One Concepts”, Shiatsu tretman “Divine Healing”, razne tehnike meditacije i relaksacije, O.D.H.E. (Osho Divine Healing Exercise-vježbe disanja inspirirane drevnim kineskim i japanskim meditativnim vježbama.
Specijalizirana kineziologija je prirodna metoda liječenja koja koristi testiranje mišića kao biofeedback tehniku za identificiju faktora koji narušavaju prirodni tok energije esencijalan za dobro zdravlje(problemi u komunikaciji, disbalans ili disharmonija u umu, tijelu ili duhu). Otpuštanje stresa je bit kineziologije. Fizički, mentalni, emotivni, kemijski sres, stres okoliša i ponašanja uzroci su naših problema, ali i područje gdje su ove tehnike najefikasnije.

Postavke metode 3 in 1

Anti-stres kamp Sljeme3 in 1 nas uči da je stres uzrok svih neravnoteža, kako fizičkih tako i mentalnih ili emocionalnih. Stres je definiran kao mehanizam koji pomaže tijelu u rješavanju hitnih situacija. Postoje dvije vrste stresa: eustres, koji nas potiče i motivira i distres, koji ometa i blokira naše sposobnosti.

3 in 1 radi na otpuštanju stresa koji nas sprečava da ostvarimo svoje stvarne potencijale.
Stresni događaji iz prošlosti mogu imati prolongirani učinak i mogu uzrokovati negativne osjećaje, negativna uvjerenja i fobije. Balansirano zdravlje i održavanje zavise od osobne sposobnosti svakog pojedinca da odgovori na životne izazove i da se prilagodi promjenama.

3 in 1 nije usmjeren na probleme ni simptome, nije fokusiran na fizičke ili emotivne posljedice stresa već na njihov UZROK. Tijekom sesije identificiramo uzrok problema - blokiranu energiju i pokrećemo je, educiramo ljude da budu svjesniji sebe na svim razinama - tjelesnoj, umnoj i duhovnoj (zato se disciplina i zove «tri koncepta u jednom»).i onoga što klijenta ograničava i koristeći specijalne tehnike «difuzije» otpuštamo stres koji je srž problema.

Gordon Stokes, utemeljitelj metode 3 in 1 naglašava:
"Naš rad ima cilj proširiti svjesnost. Više svjesnosti znači manje straha. Manje straha omogućuje više kreativnosti, a više kreativnosti rezultira izmijenjenom percepcijom. S izmijenjenom percepcijom, slobodni smo kreirati nove slike, nove projekcije, nove refleksije."

Poanta rada:

3 in 1 metode je u mogućnosti izbora i povećanju mogućnosti izbora bez stresa. Fokus je na facilitiranju individualne sposobnosti doživljaja novih i uspješnih mogućnosti ( CHOICE) u područjima gdje je ranije postojala nemogućnost izbora (NO CHOICE).

Voditeljica radionice – Magdalena Nardelli Kovačić, dr obiteljske medicine

Za kvalitetan grupni rad poželjan je broj od 8 do 14 polaznika.

Cijena 6 dnevne radionice u dvokrevetnim sobama comfort iznosi 2.600,00 kn po osobi a u jednokrevetnim sobama 2.900,00 kn.

Raspored događanja u kampu

Cijena smještaja uključuje:
  • kotizacija, voditelj, izvoditelji, organizacija
  • smještaj na bazi polupansiona (doručak i večera)
  • korištenje bazena, dvorane za fitness, dvorane Sljeme
Prijava za radionicu:

Hotel Tomislavov dom
Recepcija 01 4560 400
e-mail: tomislavov.dom@zgh.hr

Sva pitanja vezano za radionicu:

dr. Magdalena Nardelli Kovačić
mob: 099 6532 272
Radionica će za sve zdravstve djelatnike biti bodovana po pravilniku HLK.