Zagrebački Holding English
Mapa webaKontakti

Uvjeti organizacije svadbenih svečanosti u hotelu Tomislavovom domu

Noćenje s doručkom za mladence za prvu bračnu noć je GRATIS!!!!

Noćenje s doručkom za mladence za prvu bračnu noć u Tomislavovom domu je gratisMladencima za prvu bračnu noć darujemo noćenje s doručkom u comfort sobi, a za goste na vjenčaju u mogućnosti smo ponuditi vrlo povoljne cijene smještaja.

Potpisivanje Ugovora: Mladenci i Hotel sklapaju Ugovor o održavanju svadbene svečanosti. Ugovor se sklapa na dan prihvaćanja hotelske ponude za održavanje svadbene svečanosti. Sastavni dio Ugovora je datum svadbene svečanosti, odabrani menu s cijenom, broj osoba te iznos uplaćene akontacije.
 
Akontacija: Mladenci uplaćuju akontaciju u minimalnom iznosu od 10% ukupne cijene svadbene svečanosti na dan sklapanja Ugovora, koja se odbija od ukupnog iznosa svadbene svečanosti. Cjelokupan iznos svadbene svečanosti plaća se najkasnije dan nakon održavanja iste. Ukoliko dođe do otkazivanja svadbene svečanosti, Hotel zadržava uplaćenu akontaciju.

Eventualna šteta: Mladenci se smatraju odgovornim za svu nastalu namjernu ili ne namjernu štetu na objektu i inventaru od strane sudionika svadbene svečanosti (uključujući muzičare, fotografe,..).

Djeca, muzičari, fotografi,…: Za djecu do 5 godina ne plaća se svadbeni menu, dok se za djecu od 5 do 12 godina plaća 50% ugovorene cijene svadbenog menua. Za muzičare i fotografe moguće je dogovoriti jednostavniji menu s nižom cijenom od one koju imaju ostali sudionici svdbene svečanosti.

Ostalo: Dolazak cvjećara, muzičara, donošenje vlastitog pića,… u dogovoru sa šefom restorana.